Intensieve cursussen Business Chinese
   

 

Home
Docenten
Cursussen
Groepscursus
Intensieve cursus
Business Chinese
Chinees voor kinderen
Chinees voor adoptie
Chinees op reis
HSK training
Workshops
Chinees leren in China
Huiswerk
Referenties
Prijzen
Contact
Reacties
Nieuws
Chineesleren Weekly
Links
Aanmelden
Algemene Voorwaarden

 

Intensieve cursussen Business Chinese

Voor degenen die zakelijke contacten onderhouden met China of Taiwan bieden wij cursussen Business Chinese. Dit zijn cursussen van 4 tot 6 lesuren per dag, voor een week of meer.
Deze cursussen zijn op afspraak en dienen enige tijd van tevoren worden besproken.*)

Bijzonder in deze cursussen is dat u niet alleen Chinees voor het dagelijkse gebruik leert, maar ook de handelstermen die u nodig heeft om met uw Chinese relatie te praten over offertes, facturen, leveringen, kwaliteit van de producten en klachten etc. De kennis die u opdoet tijdens de cursus is praktijkgericht en kunt u onmiddellijk gebruiken.
Natuurlijk is in de relatie met China ook het verschil in de zakelijke cultuur van belang. Ook deze aspecten komen in de cursus aan bod. Daarnaast komt aan de orde hoe u het contact met uw Chinese relatie kunt beginnen.

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineesleren.net of meld u meteen aan . 

 

   
In-house trainingen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden via info@chineesleren.net

 

 

Voorbeeld van een cursusschema voor Business Chinese voor 2 weken.

Voor deze bedrijven hebben wij cursussen Business Chinese verzorgd.

 
 

  Intensieve cursussen
Business Chinese op maat

Naast de standaardcursus Business Chinese bieden wij ook cursussen Business Chinese op maat. Bij deze cursus wordt de precieze inhoud van de cursus vooraf met u doorgenomen zodat u de leerstof aangeboden krijgt die bij uw specifieke situatie past.

Prijzen voor deze cursussen zijn op aanvraag.

      Uit de pers:

"...anders dan een decennium geleden, begint kennis van de Chinese taal en cultuur essentieel te worden voor wie zaken doet met het Verre Oosten."

"Het gevolg is dat Chinezen niet langer bereid zijn zich in contacten met het Westen automatisch van het Engels te bedienen."

"Tot een jaar of drie, vijf geleden was Chinees niet zo belangrijk als je zaken deed in China. Maar op dit moment zie je dat veel Chinese bedrijven alleen nog mensen aannemen als ze Chinees spreken."

"...zonder Chinees heb je het tegenwoordig moeilijk in China."

Bron: www.intermediair.nl

 

   *) Wanneer de cursus is ingepland heeft u het recht eenmalig de data en tijden te wijzigen bij legitieme redenen. Daarna vervallen alle rechten.
 

[Start]