Reacties
    Hieronder vindt u enkele reacties van cursisten:
Home
Docenten
Cursussen
Groepscursus
Intensieve cursus
Business Chinese
Chinees voor kinderen
Chinees voor adoptie
Chinees op reis
HSK training
Workshops
Chinees leren in China
Huiswerk
Referenties
Prijzen
Contact
Reacties
Nieuws
Chineesleren Weekly
Links
Aanmelden
Algemene Voorwaarden
  Ik vond de chinese les leuk en heel goed. Li-wen geeft heel goed les met afwisselend theorie en praktijk. Zowel de Chinese cultuur, de achtergrond van de karakters als het dagelijks leven komen aan bod. In 10 dagen intensief heb ik veel geleerd en een goede basis gelegd om op verder te bouwen.

Ik ga zeker doorgaan met chinese leren!

Jeroen Surie (23-08-2013)

Wǒ fāxin zhōnggu de jioxun lq h fēichng hǎo de. L-wn gěi chūle hěn hǎo de jioxun, lǐln yǔ shjin jiāot. Zhōnggu de wnhu, bijǐng de rnw h rchng shēnghu jnxngle tǎoln. Zi 10 tiān de mj, wǒ xu dole hěnduō dōngxi, bng jnyīb gǒnggle linghǎo de jīchǔ.

Wǒ yīdng hu jx xux hnyǔ!

我发现中国的教训乐趣和非常好的。立文给出了很好的教训,理论与实践交替。中国的文化,背景的人物和日常生活进行了讨论。在10天的密集,我学到了很多东西,并进一步巩固了良好的基础。

我一定会继续学习汉语!

苏里吉荣 (23-08-2013)

 

Li-Wen is not just punctual, but also very service minded. Class starts on time, tea, water n coffee available with a little snack. Flexible with study material and course schedules. Very kind and explains more them just the language. She always tries to keep the speed in the lessons, so the students get their money's worth. All together, she spends more time and dedication then promised. 
Difficult to choose just 3 attributes. Li-Wen does give great result, is personable, not only an expert, but also has the skill to share her knowledge. Very good value. Haven't seen this quality for such a low price. Punctual.. said it before. High Integrity.. usualy does more then agreed, And creative in practises, explanations and course scheduling.

Duncan van der Zalm

 

Chinees leren bij Li-Wen (chineesleren.net):

In 2008 of 2009 ben ik begonnen met het leren van het Mandarijn. Na een paar maanden studie ben ik van "opleider" veranderd en terecht gekomen bij Li-Wen. Ik ben bij Li-Wen begonnen met het volgen van groepslessen en vanaf 2011 volg ik ook enkele uren privles per week. Zowel tijdens de groepslessen, als tijdens de privlessen, komen alle facetten van het Mandarijn aan bod. Studenten van Chineesleren.net leren lezen, luisteren, spreken en schrijven, in/met de vereenvoudigde karakters en het PinYin.

Voor de groepslessen gebruikt Li-Wen officieel lesmateriaal en bij de privlessen wordt de stof in overleg speciaal afgestemd op de student. Li-Wen is heel flexibel en staat open voor suggesties.

 Peter Aarsen, Almere, 2012

Aanmelden

Al enkele jaren volg ik Chinese les bij Chineesleren in Almere. De taallessen zijn erg goed, mede dankzij het feit dat de lessen in goed Nederlands gegeven worden. De prettige, informele sfeer maakt dat het studeren ook erg plezierig is.

Dankzij de HSK-training bij Chineesleren heb ik in 2011 het HSK certificaat level 3 gehaald.

Henk Dijkstra, Almere

Aanmelden

 

 

 

 

 

 

 

 


Ik studeer al 3 jaar met veel plezier chinees bij www.chineesleren.net. De lessen zijn erg leerzaam. Af en toe wordt er veel gelachen, maar dat hoort er ook bij. Een ontspannen en aangename sfeer, waarin Li-Wen met veel variatie les geeft.

Bart Wielinga, Almere

Aanmelden


Wij hebben met heel veel plezier de cursus Chinees voor adoptieouders gevolgd. De cursus heeft ons de basisbeginselen van de Chinese taal geleerd.

De woordenschat die we geleerd hebben is precies wat we nodig hebben. Wij kunnen ons nu al een klein beetje redden en dat is erg makkelijk voor als we straks naar China reizen. Het belangrijkste is dat we straks een beetje in het chinees met  ons dochtertje van bijna drie jaar oud kunnen praten en samen Chinese kinderliedjes kunnen zingen.

We vonden het ook erg prettig dat we af en toe af van de standaard oefenstof konden afwijken. De 6 weken waren zo voorbij. We kunnen nu wel verder oefenen met de oefeningen en de cd die we hebben meegekregen.

Wij kunnen deze cursus absoluut aanraden.

Nick en Gemia Bakker

Aanmelden


Ik maak nog steeds veel gebruik van de notitie's en kennis opgedaan tijdens jouw lessen. Ik denk dat de 1e basis heel goed is geweest en ik merk nu door de vele herhalingen de taal en m.n. de uitspraak goed blijft.

Anton van Oers

Aanmelden


Ik ervaar
de cursus als erg prettig. Het is erg fijn te leren in een kleine groep, zodat je veel kunt oefenen. In het begin was het leren van de karakters lastig, maar nu kan ik sommige teksten lezen, en dat is heel bijzonder.

Wilfred ter Haar

Aanmelden


Een
erg goede cursus. Ook een van de eerste cursussen Chinees die ik ben tegengekomen die in het Nederlands gegeven wordt. Dat is erg prettig omdat er geen extra vertaalslag nodig is, en de docent passende vergelijkingen kan maken tussen de Nederlandse en Chinese grammatica. Dat samen met de kleine groepen waarin les gegeven wordt, maakt het een ideale leeromgeving.

Gast

 Aanmelden

Wilt u een reactie geven op de cursussen of de website? Stuur dan een bericht naar:

Li-Wen Tai
email: info@chineesleren.net

 
 

[Start]